Домашня Чорна Ковбаса.
100% натуральна домашня ковбаса з
свинини
Чорна, блискуча, ароматна та дуже смачна – Чорна Зіньківська
ковбаси. Ніхто навіть приблизно не знає, скільки століть її печуть у
селі Зінькові Хмельницької області.
Дивно те, що більше ніде у світі немає такої домашньої Чорної
ковбаси приготовленої
повністю за старовинним рецептом.
Це дуже смачно та натурально!
|
Три види свіжого м'яса
Для приготування домашньої ковбаси використовується свиняче м'ясо: передній
окіст, задній окіст і грудинка. Без заморозки і лише після витримки.
|
![Свіже свиняче м'ясо для Зіньківської домашньої Чорної ковбаси](05-Images/IMG_20190728_131629.jpg) |
![Свіже свиняче сало з м'ясними прожилками для Зіньківської домашньої чорної ковбаси](05-Images/blok.jpg) |
Сало свіже
Для надання соковитості домашній ковбасі додається свіже сало з м'ясними прожилками. Залежно від жирності м'яса використовують 10-15% сала.
|
Часник натуральний
Використовується лише натуральний часник домашнього вирощування.
|
|
![Натуральні спеції для домашньої Зіньківської Чорної ковбаси](05-Images/IMG_20190728_135853blok.jpg) |
Перец й сіль
Використовується харчова кухона сіль и чорний перець. Перед застосуванням
перец мелеться.
|
Черева натуральні
Черева свинячі засолені. Череви натуральні і тому ковбаса
вживається з оболонкою.
|
![Натуральні свинячі черева для Зіньківської домашньої ковбаси](05-Images/IMG_20190729_101505blok.jpg) |
![Кров свіжоморожена свиняча для Зіньківської Чорної домашньої ковбаси](05-Images/IMG_20190804_183914blok.jpg) |
Кров свіжоморожена
Після забою свині кров охолоджується та заморожується. В процесі
випічки нею змащується ковбаса. Кров піддається високій температурі.
В результаті домашня ковбаса стає чорною.
|
Доставка по Україні
Доставка службою Нової Пошти. Оплата при отриманні - можна відкрити та перевірити.
|
Оплачуєте за домашню чорну ковбасу на Новій Пошті. Можете спочатку перевірити візуально і навіть спробувати. Кожне колечко вакуумується.
Домашня ковбаса чудово зберігається у вакуумі при плюсовій
температурі до 7 днів. Доставка Новою Поштою 1-3 дні. В холодильнику
зберігається понад 30 днів. Ризик виключено на 100%!
Замовлення приймається від 1 кг. ( 2 кільця)!
Зберігання домашньої Чорної
ковбаси
|
При правильній технології приготування домашньої Чорної
ковбаси, термін зберігання при кімнатній температурі – понад місяць.
Згодом вона просто зсихається і стає дуже
твердою.
При вакуумуванні можна сміливо зберігати домашню ковбасу в холодильнику місяць і більше,
а також
транспортувати за плюсової температури.
|
|
Натисніть кнопку, щоб
дізнатися ціну та оформити замовлення
|
Copyright
©
2019 - 2023 Chornakovbasa.com.ua
Промосайт Домашньої Чорної ковбаси від Семеновича.
В відповілності з ЗУ про авторскі права
авторскі права статей захищені. Викоритсання матеріалу даного сайту можливе тільки з зазначенням із гіперпосиланням на сайт
chornakovbasa.com.ua
та відкритої
для індексації У ПЕРШОМУ АБЗАЦІ З ВКАЗІВКОЮ САЙТУ. Використання
матеріалу сайту в друкованих виданнях можливе лише з дозволу
власника даного сайту.
|
|