|
КУПИТИ |
Запитання й відповіді |
Яка вага кільця?Вага кільця від 450 до 550 грам. В основному в районі 480-530 грам. Які умови та термін зберігання?Справжня домашня Чорна ковбаса за кімнатної температури та нормальної вологості не псується, а зсихається. В результаті чого стає твердою, як камінь. Дана домашня ковбаса вакуумується і без проблем транспортується при плюсовій температурі 1-5 днів. Ковбасу можете зберігати у холодильнику місяць і більше. Можна заморозити, але навіщо запасатися? Найкраще замовити свіжу! Ковбаса справді натуральна?Виготовляється тільки із зазначених на сайті інгредієнтів. Чому чорний колір?Ковбаса змащується кров'ю. Кров має властивість за високої температурі чорніти. Додаєте фосфати, глюконати, підсилювачі смаку та стабілізатори?Ні, не додаю. В моїй домашній Чорній ковбасі присутні тільки натуральні інгредієнти: м'ясо, сало, перець, сіль, часник, кров, черева. Чому на зрізі іноді бувають порожнечі?Тому що домашня Чорна ковбаса - 100% натуральний продукт та виробляється за старовинним рецептом. Наприклад: кожен профі ковбасник знає, що зробити варену ковбасу, з ідеальним виглядом та консистенцією, без емульгаторів, стабілізаторів та іншої хімії - неможливо. Щоб зробити домашню ковбасу ідеальною на вигляд та колір, потрібно застосовувати добавки. Я цього не роблю. Чи застосовуєте рідкий дим?Ні й категорично проти. Тільки копчення та випікання на дровах. Використовуються дрова яблуні, вишні, груші, абрикоси, аличі, дуба. Чи не дорого?Думаю, що не дорого. Після обрізки, жиловки та випічки маса м'яса зменшується на 35%. Ще додайте сюди витрати на спеції, упаковку, вакуумні пакети, дрова, черева, рекламу. Яка мінімальна партія замовлення?От 2 кільця (1 кг). Як зробити замовлення?Зателефонуйте або надішліть повідомлення. Вкажіть адресу Нової пошти (№ відділення), кількість, спосіб оплати та бажану дату отримання. Оплата здійснюється післяплатою (при отриманні) або за передоплатою на картку. У разі передоплати на карту доставка буде дешевшою. При отриманні ковбаса вже готова до вживання?Звичайно. Але бажано її охолодити у холодильнику, якщо Ви її отримали у теплу пору року. Крім того, її можна їсти і в гарячому вигляді. Повірте, це дуже смачно. Просто розігрійте на сковороді або в мікрохвильовій печі. Чи потрібно чистити від шкірки?Чистити шкірку в жодному разі не можна. Шкірка надає неповторний аромат та смак домашньої Чорної ковбаси. Оболонка ковбаси натуральна, тому її можна і потрібно їсти. |
|
|